Bouwproject Management

Uitgevoerde projecten


De Drie Notenboomen

Woonhuis

Thuismakers

De kunst van het sturen

Bouwwerken zijn door hun complexiteit lastig te sturen processen.

Als opdrachtgever wil men graag dat alles volgens plan verloopt. Een persoonlijke benadering plus creativiteit en flexibiliteit maken dat ART2B2 zich onderscheidt in de dienstverlening. ART2B2 behartigt de belangen van haar opdrachtgevers als projectmanager,  toezichthouder en directievoerder. ART2B2 ziet toe op het bewaken van de technische kwaliteit van de uitvoering en het naleven van contracten en afspraken.

De kunst van het bouwen

Ton Peterse heeft een lange staat van dienst in het bouwen en kent alle ins- en outs. Hij spreekt de taal van de aannemer, begrijpt het jargon zowel op de vloer als in het leiderschap.
In 2006 startte hij zijn eigen onderneming ART2B2 gericht op het ondersteunen van bouwprojecten in heel Nederland. Voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers geeft hij adviezen, doet bouwinspecties, opleveringen en aankoop keuringen. Interieurstyling en – architectuur zijn een steeds belangrijker rol gaan spelen.
ART2B2 werkt samen met diverse disciplines uit de bouwwereld en steunt op een uitgebreid netwerk. Hieruit ontstaan initiatieven gericht op duurzaamheid en nieuwe ontwikkelingen zoals ketenintegratie en circulair bouwen om efficiënter en met meer kostenbesparing te kunnen bouwen.

Een nieuwe functie geven aan karakteristieke en monumentale gebouwen is een van de specialiteiten. Projectbegeleiding bij de verbouw van stadsvilla’s, boerderijen en industrieel erfgoed voor de kleinschalige zorg, cultureel en maatschappelijk vastgoed. ART2B2 heeft aan de wieg gestaan van Futura Zorg, een initiatief van een aantal betrokken personen met de ambitie om wonen en zorg voor senioren een meer eigentijdse vorm en inhoud te geven.
ART2B2 is ook thuis in de wereld van de retail.

Het bouwen van kunst

Met zijn liefde voor design, monumentaal en architectuur zet Ton Peterse zich ook in voor de kunstsector. Enige tijd heeft hij leiding gegeven op de werkvloer van het multidisciplinaire en internationaal georiënteerde Atelier van Lieshout te Rotterdam en als facilitair manager bij Link Art Company in Den Haag. ART2B2 heeft het voormalige Utrechtse bureau Monobanda, gespecialiseerd in interactieve installaties en games voor musea, festivals, bedrijven en opleidingen, ondersteund in de uitvoering van haar technische installaties.
ART2B2 werkt samen met Marianne Plomp van Wharfworks Kunstwerken aan verschillende kunstinstallaties en exposities. Kijk voor meer informatie op www.wharfworks.nl voor onder andere WHART Design.